Gümrük Acenteliği

Bu hizmet kapsamında, müşterilerimizin ithalat ve ihracat gümrük müşavirliği ve acentelik hizmeti sunmaktayız.

Gümrük Acenteliği

Okuyucu Lojistik olarak, müşterilerimize gümrük acenteliği hizmeti de sunmaktayız. Bu hizmet kapsamında, müşterilerimizin ithalat ve ihracat gümrük işlemleri ile ilgili tüm süreçleri takip ediyoruz.

Gümrük işlemleri ve prosedürler oldukça önemlidir ve bu nedenle uzman kadromuz ile müşterilerimizin gümrük işlemlerini titizlikle takip ediyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendimizi geliştiriyor ve yenilikçi çözümler üretiyoruz.

Okuyucu Lojistik olarak acentelik yaptığımız gümrük ve limanlar şunlardır:

  • MERSİN RO-RO
  • ÇEŞME RO-RO
  • İZMİR RO-RO
  • YALOVA RO-RO
  • PENDİK DFDS
  • HALKALI GAR

Uzman kadromuz, bu gümrüklerdeki işlemleri titizlikle takip ederek müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, müşterilerimizin gümrük işlemleri sırasında herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli tüm önlemleri almaktayız.

Gümrük acenteliği hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Neden Okuyucu Lojistik

Gümrük acenteliği, ithalat, ihracat gümrük işlemleri ve prosedürleri ile ilgili tüm süreçlerin takip edilmesini kapsayan bir hizmettir. Bu süreçte, güvenilir ve deneyimli bir lojistik şirketiyle çalışmak oldukça önemlidir. İşte Okuyucu Lojistik’in gümrük acenteliği hizmeti ile ilgili neden tercih edilmesi gerektiği hakkında bilgiler:

İlgili gümrükler ve yetkili kuruluşlarda işlem yapma yetkisine sahiptir.

  • Ulaştırma TİO Belgesi: Okuyucu Lojistik, TİO (Taşımacılık İşletmeleri Organizasyonu) belgelerine sahiptir. Bu belge firmanın gümrük ve resmi otoriterlerde işlem yapma izninin olduğunu göstermektedir.
  • G2 Acentelik Belgesi: Okuyucu Lojistik, G2 acentelik belgelerine sahiptir. Bu belge firmanın gümrük ve resmi otoriterlerde işlem yapma izninin olduğunu göstermektedir.
  • Global Teminat: Okuyucu Lojistik, gümrük acentesi olarak Global Teminat sağlamaktadır. Bu teminatlar, müşterilerimizin ithalat ve ihracat süreçlerinde hareket noktasından varış noktasına kadar global teminat kapsamında taşınmaktadır.
  • ENS Sunum Hizmeti: Okuyucu Lojistik, müşterilerine gümrük acenteliği hizmeti sunarken, ENS (Entry Summary Declaration) sunumu da sağlamaktadır.
  • Deniz Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Odası ve Türkiye İhracatcılar Meclisi Üyeliği: Okuyucu Lojistik, yetkili ticaret odalarına kayıtlı, kurumsal bir kimliğe sahiptir.

Tüm bu belge ve teminatlara sahip olan Okuyucu Lojistik, gümrük acenteliği hizmetlerinde müşterilerine güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır. İşlemlerin doğru ve zamanında yapılması, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızın bir parçasıdır.

Okuyucu Lojistik’in gümrük acenteliği hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle Şimdi iletişime geçebilirsiniz.

Account details will be confirmed via email.